Weet u nog hoe de schoolafspraken zijn omtrent Corona?

Weet u nog hoe de schoolafspraken zijn omtrent Corona?

Beste ouders/verzorgers,

Het is weer steeds vaker in het nieuws dat het aantal Corona besmettingen toeneemt. Wij houden ons daarom nog steeds aan de maatregelen. Gelukkig zijn we tot nu toe, door ons aan de maatregelen te houden, nog allemaal gezond op school. De laatste tijd hebben wij vaker gezien dat het drukker wordt voor de poort. Erg gezellig, maar blijf 1,5 meter afstand houden. Voor uw gezondheid, die van uw kind en van ons is het belangrijk dat we samen ons aan de afspraken houden. 

Nog even op een rijtje:

  • Wij houden graag contact via mail, teams of telefoon. Op uitnodiginging van ons kan het zijn dat wij op school een gesprek met u willen. Alle mailadressen staan bij de foto's van het team bij de tegel team op de schoolapp. U mag ons ook bellen. 
  • Taalthuis voor groep 3 gaat de komende periode niet door. 
  • Is uw kind benauwd en/of hoest het veel, dan moet uw kind thuis blijven. Geef deze klachten ook door bij de ziekmelding. Heeft uw kind aanhoudende klachten dan kunt u uw kind laten testen bel dan 0800-1202 of vraag een test aan via www.coronatest.nl. U kunt hier ook de uitslag vinden van uw test. 
  • Test iemand in uw gezin positief dan moet het hele gezin 10 dagen in quarantaine. Wij zullen dan samen met u afstemmen hoe wij thuisonderwijs kunnen verzorgen.
  • Wij wassen nog steeds regelmatig onze handen en zijn en blijven alart op het schoonmaken van materialen

Wij hopen dat iedereen gezond blijft!

Met vriendelijke groet, mede namens het team van basisschool Don Sarto,

Nikkie van Groenendaal