Project Move van groep 7

Project Move van groep 7

Beste ouders/verzorgers,

In groep 7 zijn de kinderen bezig met project Move. Voor dit project hebben ze ook ook vlogs gemaakt. U kunt de vlogs bekijken op de app bij foto's & video's.

Hieronder een stukje van twee kinderen die meedoen aan het project.
 

Project Move
 
We zijn langs de deuren geweest om te vragen wat de mensen leuk vonden aan de wijk en wat beter kan. Veel mensen vonden dat er veel dingen beter konden, zoals meer drempels of meer groen. We vinden het erg leuk en het zijn leuke studenten. Het is erg gezellig want we doen hele leuke dingen. We gaan binnenkort naar een van hun studentenhuizen we hebben er erg veel zin in. We gaan ook een buurtfeest organiseren en dan vieren we ook meteen de opening van de rookvrije zone voor de school. Dan gaan we twee blauwe strepen voor de school schilderen. Tussen de blauwe strepen mogen ze niet roken.
Want je mag niet op het schoolplein roken dus doen ze het buiten voor de school. Ik heb veel zin in het feest. Sommige kinderen hebben ook al een vlog gemaakt over het project. Hier zijn we nu druk mee bezig. Dit is erg leuk om te doen. We kijken uit naar het resultaat. 
 
Groetjes Evi van Gils,Groep 7
 
project move.
 
We zijn bezig met een project genaamd move.Het is een super leuk project en we werken met studenten. We zijn laatst de buurt in geweest om te vragen wat de bewoners in de buurt nou echt vinden van de buurt. Wat zou er moeten veranderen of wat vindt je goed in de buurt wat er al is. Het meest was verkeer, natuur en zwerfafval mensen vonden ook dat er meer samen moest gebeuren, dus gaan wij een buurtfeest organiseren.
Ook vinden wij dat er te veel gerookt wordt rondom de school dus willen wij een rookvrije zone maken voor de school. Het buurtfeest wordt dus ook gelijk de opening van de rookvrije zone. Na de kerstvakantie gaan we naar de universiteit en naar de huizen van de studenten, zodat we weten hoe het gaat in het studenten leven. Wanneer de buurtfeest komt en de opening weten we nog niet.  Maar dat komt vast wel goed want de studenten zijn super aardig en we kunnen goed met ze werken. Ik heb er erg veel zin in het organiseren van het feest ik kijk er echt naar uit.
Groetjes Heja Groep 7.