Opvang kinderen uit cruciale beroepen en lenen laptop

Opvang kinderen uit cruciale beroepen en lenen laptop

Beste ouder(s)/ verzorgers,
U hebt ongetwijfeld de berichten van vanavond met betrekking tot de algemene lockdown gevolgd en dientengevolge het besluit van het kabinet om de scholen vanaf woensdag 16 december 2020 te sluiten tot maandag 18 januari 2021. Dit betekent dat uw zoon of dochter vanaf woensdag niet naar school kan komen.
 
Bent u werkzaam in één van de vitale beroepsgroepen en lukt het u de komende dagen niet om voor opvang te zorgen, geef dat dan aan via de mail naar: nikkie.vangroenendaal@xpectprimair.nl Uw kind kan dan in overleg, indien het geen klachten heeft volgens de RIVM-richtlijnen, tot de kerstvakantie tijdens schooltijd opgevangen worden. Onze leerkrachten zullen zorgen voor een zinvolle dagbesteding.
 
Vanaf 4 januari 2021 starten wij met afstandsonderwijs. Meer informatie over hoe dat eruit gaat zien, ontvangt u morgen. Indien u geen laptop heeft om te gebruiken tijdens afstandonderwijs verzoeken wij u om dit via de mail bij de leerkracht van uw kind aan te geven. U kunt dan na de kerstvakantie een laptop van school lenen met een gebruikersovereenkomst. Mailadressen kunt u vinden op de app bij team. 
 
Met vriendelijke groet,
Nikkie van Groenendaal
Directeur 
Basisschool Don Sarto