Opening bibliotheek in LocHal

Opening bibliotheek in LocHal

Nieuwe Bibliotheek in de LocHal open
 
Op 2 januari was het eindelijk zover: de nieuwe Bibliotheek in de LocHal opende haar deuren. Op de jeugdafdeling, die samen met de Efteling is bedacht, vind je reusachtige kleurrijke boeken. Je kunt er op ontdekkingsreis dwars door duizenden verhalen. Er is volop keus uit de mooiste prentenboeken, voorlees- en leesboeken. Maar je vindt er ook informatieboeken, games, luisterboeken, dvd’s, tijdschriften en strips. En het mooiste is: tot je 18e ben je gratis lid!
 
In de Bibliotheek LocHal is bovendien altijd wat te beleven. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij een van de zes labs, daar kun je van alles uitproberen. Maak bijvoorbeeld een fictieve reis naar Mars bij De Ruimtevaartschool! Of experimenteer met de M-bot robot op wielen. Bouw je eigen Virtual Reality wereld. Of maak een film in de Green Screen Studio.
 
Tijdens de grote opening op 25 t/m 27 januari is het feest. Met een bomvol programma kun je kennismaken met jouw nieuwe Bibliotheek. Kijk voor meer informatie en de actuele agenda op www.LocHal.nl.