Nieuwe stagiaires

Nieuwe stagiaires

Beste ouders/verzorgers,

U zult het komende halfjaar een aantal nieuwe gezichten op Don Sarto tegenkomen, namelijk de nieuwe stagiaires. Don Sarto is namelijk een opleidingsschool en biedt daarom ook stageplekken aan voor leraren in opleiding. Alle stagiaires van de Pabo zullen zich hieronder voorstellen. 

Hoi hoi! Ik ben Lola en ben nu 18 jaar oud. Ik ben dit jaar begonnen met de academische PABO op Fontys. Omdat ik de academische PABO doe studeer ik ook psychologie aan de universiteit. Begin dit schooljaar ben ik naar Tilburg verhuisd. Oorspronkelijk kom ik uit Zuid-Limburg, maar dat is wel heel ver om te reizen naar school. Sinds kort woon ik dus ook op mezelf.  Naast heel veel studeren heb ik ook nog tijd voor wat hobby’s ;) In mijn vrije tijd ben ik begeleider bij de scouting, maak ik muziek en ga ik graag naar mijn paard toe.  
Groetjes,
Lola
 
Beste ouders/verzorgers,
Mijn naam is Tanja Peeters, een tweede jaars studente aan de Fontys Hogeschool Pabo in Tilburg. Dit jaar zal ik hier, op basisschool Don Sarto, stage lopen. Het eerste half jaar sta ik op dinsdag en woensdag in groep 5! Wat meer over mij: ik ben 21 jaar, geboren op 1 mei 2000 en ik woon al mijn hele leven in het dorpje Riel. In mijn vrije tijd tennis ik en ben ik veel met vrienden. Ik hoop dat dit jaar wat meer mogelijk is en ik jullie eens kan ontmoeten! Ik kijk er naar uit om dit jaar hier stage te lopen, laten we er een mooi schooljaar van maken!
Hopelijk tot snel!
Groetjes, Tanja.