Nieuwe app voor ouders

Nieuwe app voor ouders

Beste ouders/verzorgers,

Vanaf mei stappen wij over op een nieuwe app/website. U krijgt een mail op het bij ons bekende mailadres. Indien u inmiddels van mail bent veranderd vragen wij u een nieuw mailadres aan de leerkracht door te geven. 

U vindt hieronder informatie over het aanmelden.
 
Wij gebruiken op school Parro! Doe je met ons mee?
 
Binnenkort ontvang je twee e-mails zodat jij ook Parro kan gebruiken. Deze app geeft ons veel voordelen. Zo kunnen wij eenvoudig en veilig communiceren om elkaar op de hoogte te houden over het onderwijs. Om van start te gaan met Parro volg je de volgende stappen:

1. Accepteer de uitnodiging
Binnenkort ontvang je een e-mail van Parro met de titel “Volg de schoolavonturen van je kind”. Je bent nu toegevoegd aan de groep. 
 
Heb je nog geen ParnasSys-account voor deze school? Dan volgt de tweede e-mail en ga je door naar stap 2.
 
2. Maak je account actief
Vanuit ParnasSys krijg je een e-mail met de titel “Activeer je account voor Don Sarto”. Hiermee maak je een ParnasSys-account aan, de link in deze mail is 30 dagen geldig. Als de link is verlopen, kun je de leerkracht vragen om je opnieuw uit te nodigen. Je ontvangt dan opnieuw de e-mail.
 
Hier vind je een instructievideo voor het activeren van je nieuwe account.
 
Heb je al een ParnasSys-account via een andere school dan kun je onze school daaraan koppelen. Vanuit ParnasSys krijg je een e-mail, met de titel “Activeer je account voor Don Sarto. Hier is een instructievideo waarin het koppelen wordt uitgelegd.

3. Inloggen
Je kunt nu inloggen in Parro. Je kunt Parro natuurlijk op je telefoon gebruiken door de app te downloaden in de App Store of Google Play Store. De app kun je vinden door te zoeken op Parro. Gebruik je Parro liever vanaf de computer? Log dan in op talk.parro.com.
 
4. Vragen over Parro?
Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Parro.
 
Lukt het activeren niet neem dan contact op met de groepsleerkracht.
Deze medewerker is je vaste contactpersoon voor vragen over de werking van Parro.