Morgen weer terug naar school

Morgen weer terug naar school

Beste ouders/verzorgers,

Morgen start de school weer en gaan we de laatste 10 weken van het schooljaar in. 
Helaas is het coronavirus nog steeds niet weg en ondanks diverse versoepelingen gelden nog steeds dezelfde regels voor scholen.

Afspraken:
– Bij klachten thuisblijven! Als u twijfelt, neem dan geen risico en hou uw kind thuis. Als u of een gezinslid wordt getest is het soms ook handiger om uw kind uit voorzorg thuis te houden tot de uitslag er is. 
– Aangepaste schooltijden waarbij alle kinderen op school eten (Maandag, dinsdag en donderdag 8.30-14.45 en woensdag, vrijdag 8.30-12.15)
– Bij een besmetting in de klas waarbij de leerling klachten heeft, wordt de klas als nauwcontact gezien en dient de hele klas in quarantaine te gaan. U kunt dan na 5 dagen uw kind laten testen of uw kind gaat 10 dagen in quarantaine. 
– Ouders komen niet naar binnen in school tenzij ze een afspraak hebben. We vragen u dan een mondkapje te dragen wanneer u door de school loopt. 

LET OP! Komt u terug uit het buitenland en geldt voor dit land code oranje? Dan moet uw kind 10 dagen in quarantaine. Wij vragen u om zich hieraan te houden en geen risico's te nemen met de gezondheid van de andere kinderen en onze collega's.

Met vriendelijke groet, 

Nikkie van Groenendaal
Directeur 
Basisschool Don Sarto