Kerstviering 2020

Kerstviering 2020

Beste ouders/verzorgers, 

Eigenlijk zou dit jaar een jubileum zijn… 35 jaar kertsmusical op Don Sarto! Helaas kunnen wij dit jaar geen musical opvoeren waar de kinderen, u, opa's en oma's en oud-collega's kunnen komen kijken. We gaan het dit jaar daarom anders doen. Op donderdag 17 december komen de kinderen de hele dag naar school van half 9 tot 14.00 uur. Wij zorgen voor een lunch. We hebben die dag dus een aansluitend rooster en alle kinderen blijven over!

Doe iets liefs voor een ander
Het thema van dit jaar is: Doe iets liefs voor een ander.
In de bijzondere tijd waar we nu in zitten zijn er veel mensen die zich eenzaam voelen of die het zwaar hebben. Om die reden gaan we dit jaar een kerstpakkettenactie doen samen met Sandy en Marianne van R-newt.
In de week van 7 t/m 11 december vragen wij aan ieder kind om iets van levensmiddelen mee te nemen. U kunt denken aan een pakje spaghetti of macaroni, een kaars, shampoo, blikje groente of iets anders. Van de ingezamelde levensmiddelen maakt groep 8 mooie kerstpakketten. Alle kinderen mogen iemand uit de wijk opgeven en ook aangeven waarom die persoon een kerstpakket verdient. Vanuit alle inzendingen worden de meest bijzondere eruit gekozen en die personenen krijgen op donderdag 17 december tussen 9.00 uur en 12.00 uur van de kinderen uit groep 3-5-8 een kerstpakket. Er volgt meer informatie na Sinterklaas.

Met vriendelijke groet, mede namens het team van Don Sarto,

Nikkie van Groenendaal
Directeur