Don Sarto Nieuws oktober 2022

Don Sarto Nieuws oktober 2022

Beste ouders/verzorgers,

Afgelopen maand hebben er vele leuke activiteiten plaatsgevonden. Hieronder een aantal berichten over onze bezigheden. 

Cultuur
De kinderen van de groepen 3-4-5 zijn naar de voorstelling Behoorlijk Boos geweest en krijgen hiervan ook een leuk naschools aanbod! Vergeet uw kind niet op te geven via het vorige bericht. 
De groepen 5-6-7-8 zijn naar Circus Circollo geweest in het Spoorpark wat echt een feestje was! 

Bedankt voor alle ouders die hebben gereden naar de voorstellingen!

Voorleeswedstrijd
Ieder jaar organiseren we als school een voorleeswedstrijd voor de groepen 7 en 8. In de groep worden eerst 2 winnaars gekozen en zij gaan door naar de schoolfinale. In de schoolfinale doen dus 4 kinderen mee dit jaar waren dat: Burak en Kristy uit groep 8 en Mayla en Zuzanna uit groep 7. Uiteindelijk na overleg van de jury heeft Zuzanna gewonnen! Gefefeliciteerd Zuzanna!

Broodbar
Een tijdje terug hebben we u gevraagd of u behoefte heeft aan een broodbar. We hebben 68 reacties gekregen dus dank daarvoor! Uit de vragenlijst blijkt dat 56% behoefte heeft aan een broodbar. Wij zullen dan ook zolang de subsidie loopt aan deze behoefte tegemoet komen. Vanaf dinsdag kunt u brood smeren op school. U kunt uw kind ook een boterham geven als ontbijt maar let wel op dat dit niet ten koste kan gaan van de lestijd en uw kind kan niet in de klas ontbijten. U kunt een boterham geven vanaf 8.20 uur als de bel gaat, uw kind kan dit buiten opeten en u kunt daarna rustig een lunchpakket voor uw kind smeren. U kunt de broodbar vinden bij het kleine keukentje in de grote hal. Wij zullen tijdens het nationaal schoolontbijt extra aandacht geven aan de broodbar. U kunt ook op dinsdagochtend in de Spijkerbeemde aansluiten bij Dikke Mik u krijgt dan een tas vol ontbijt boodschappen mee en hoeft dan alleen nog de lunch op school te smeren. Als u wil helpen met de broodbar dan kunt u dat doorgeven aan juf Nikkie of juf Floor. Het zou dan gaan op het klaarzetten en om kwart voor 9 opruimen van de broodbar. Vergeet niet om een broodtrommeltje mee te nemen als u de lunch smeert!

Groep 8
Komende maand is een hele belangrijke voor de kinderen van groep 8! Van 21 t/m 25 november hebben zij de B8 toetsen. Deze toetsen gebruiken wij om een schooladvies te geven! 

We zien de kinderen en u graag maandag 31 oktober weer op school!