Don Sarto nieuws oktober 2020

Don Sarto nieuws oktober 2020

Beste ouders/verzorgers van basisschool Don Sarto,

Ook deze maand weer Don Sarto Nieuws zo blijven we toch een beetje verbonden met elkaar. 

Corona
U heeft gisteren vast allen de persconferentie gevolgd. Het is voor iedereen duidelijk dat de stijgende besmettingen alarmerend zijn. Ondanks meerdere keren aangeven zijn er toch nog ouders die zonder afspraak binnen komen. Wij drukken u op het hart, voor de veiligheid van de kinderen en van onze collega's om zonder afspraak NIET binnen te komen. Heeft u ons nodig? Bel ons of mail ons. Alle emailadressen staan bij de schoolapp onder de foto van het teamlid. 
Mochten er in de herfstvakantie binnen uw gezin ontwikkelingen zijn omtrent Corona dan kunt u dit doorgeven via de mail aan juf Nikkie: nikkie.vangroenendaal@xpectprimair.nl

Blijf gezond de komende herfstvakantie!

Teams
U of uw kind heeft reeds de inlognaam en codes van uw kind ontvangen voor Teams. Onze vraag is om dit echt vaqst te installeren. We hopen natuurlijk dat met de nieuwe maatregelen de besmettingen afnemen en scholen open kunnen blijven, maar we moeten er ook rekening mee houden dat er op enig moment thuisonderwijs gegeven kan worden. Dat kan ook zijn omdat uw gezin in quarantaine moet. In tegenstelling tot de eerste golf kan iedereen zich een beetje voorbereiden. Wij verzoeken u dan ook dringend om Teams op een device te installeren. Als u hierover nog vragen heeft kunt u terecht bij de groepsleerkracht via de mail of telefonisch. 

Plusactiviteiten
Gisteren zijn de nieuwe Plusactiviteiten met als thema 'Techniek' geintroduceerd. U kunt uw kind via de app/website opgeven via de link in NIEUWS. Let op VOL=VOL! U kunt uw kind opgeven tot en met donderdag.

Schoolfruit
Vanaf de week van 9 november ontvangen wij weer 20 weken gratis schoolfruit! Wij voorzien de kinderen dan 3 dagen per week van fruit. In deze periode hoeft u uw kind op woensdag-donderdag-vrijdag geen fruit of brood mee te geven dat kunnen zij van ons krijgen. 

5 november schoolontbijt
Op donderdag 5 november doen wij weer mee aan het Nationaal Schoolontbijt. De kinderen en juffen/meester ontbijten dan gezamenlijk op school. Ontbijten is erg belangrijk voor kinderen en helemaal als zij in de groei zijn. 

Herfstvakantie
In de week van 19 t/m 23 oktober is het herfstvakantie. Wij zien alle kinderen en u graag in goede gezondheid op maandag 26 oktober terug.

Met vriendelijke groet, mede namens het team van basisschool Don Sarto,

Nikkie van Groenendaal