Don Sarto NIEUWS november 2022

Don Sarto NIEUWS november 2022

Beste ouders/verzorgers,

Afgelopen maand hebben we weer veel meegemaakt en ook komende maand hebben we een vol programma!

Kinderradenochtend
Vorige week dinsdag zijn Emir en Kristy uit groep 8 naar bs Christoffel geweest. Ze hebben daar de poster van Don Sarto over Paarse Vrijdag gepresenteerd. De poster is door de leerlingenraad gemaakt. Het gaat erover dat wij op Don Sarto iedereen accepteren zoals hij/zij is. De leerlingenraad zal kinderen hierover nog meer informeren. 
Van ale 26 scholen had Don Sarto de mooiste poster, we hebben dus gewonnen! Als prijs mogen we volgend schooljaar de ochtend organiseren. 

WK 2022
Het valt erg raar zo rondom Sint en kerst, maar onze Nederlandse Leeuwen strijden voor ons land op het WK in Qatar. 
Wij zouden het dus erg leuk vinden als kinderen oranje kleding hebben dat zij die op de wedstrijd dagen van het Nederlands Elftal aandoen. Vergeet niet vrijdag je mooiste Oranje outfit aan te doen! Je mag natuurlijk ook een ander land vertegenwoordigen!

Sinterklaas
Op maandag 5 december vieren wij op school Sinterklaas. Op 6 december zijn alle kinderen vrij, dan hebben wij studiedag en kunnen de kinderen spelen met hun nieuwe speelgoed. 

Kerstviering

Op donderdag 22 december staat de kerstviering gepland. Overdag is een reguliere schooldag, maar 's middags worden de kinderen verwacht op school. U bent dan ook van harte welkom om naar onze 35ste musical te komen kijken! 

Groep 1-2-3-4  heeft van 15.00-15.45 uur musical.
Groep 5-6-7-8-taalgroep heeft van 16.00-16.45 uur musical. 

Op vrijdag starten we met een kerstontbijt. Om 12.00 uur zijn de kinderen klaar omdat zij op donderdagmiddag extra naar school zijn geweest. Het is die dag dus geen overblijven. 

Groep 8
Vandaag zijn de B8 toetsen van groep 8 gestart! Wij wensen alle kinderen heel veel succes!

Met vriendelijke groet,

Nikkie van Groenendaal
Directeur 
Basisschool Don Sarto