Don Sarto nieuws November 2020

Don Sarto nieuws November 2020

Beste ouders/verzorgers,

De volgende Don Sarto nieuws staat weer voor u klaar. 

Sinterklaas
Donderdag 3 december vieren wij Sinterklaas. Helaas kunt u niet aanwezig zijn bij het verwelkomen van de Sint. Wij hopen op uw begrip.

Kerst
Langzaam aan gaan we richting de kerstvakantie. Na de berichten en adviezen die de GGD en het OMT de laatste dagen hebben gegeven hebben wij besloten de kerstviering toch iets anders aan te pakken. In plaats van een galadiner verzorgen we een hele dag van half 9 tot 14.00 uur. Alle kinderen blijven die dag dus over. Om 14.00 uur begint de kerstvakantie want op 18 december hebben wij studieochtend! We gaan nog wel op 1,5 meter afstand kerstpakketten uitdelen met de groepen 3-5-8. 

Rekenen
Afgelopen vrijdagmiddag heeft het team van basisschool Don Sarto  een studiemiddag met als onderwerp het vakgebied rekenen gehad. Wij hebben gesproken over de inzet van materialen tijdens de lessen. Het is ook belangrijk dat kinderen snel leren rekenen. U vindt hier een aantal websites waar de kinderen mee kunnen oefenen.
Rekenen oefenen voor groep 3,4,5,6,7 en 8 (rekentoppers.nl)
Spelletjesplein – Gratis spelletjes: rekenspelletjes, topospelletjes, tafelspelletjes en meer leerspellen!
Rekenen oefenen groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8 bij Rekenen.nl

Vertrek juffrouw Floor
Juffrouw Floor de intern begeleider van Don Sarto stopt ermee! Maandag 30 november zal haar laatste werkdag zijn. Niet getreurd we hebben al een hele goede vervanger gevonden. Juffrouw Ryanne! Juffrouw Ryanne zal op Don Sarto aanwezig zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Ze is verantwoordelijk voor alle taken rondom leerlingenzorg. Juffrouw Floor zal alle lopende zaken goed overdragen. 
U kunt juffrouw Ryanne ook bereiken via de mail: ryanne.geboers@xpectprimair.nl

  Juffrouw Ryanne