Don Sarto nieuws mei 2021

Don Sarto nieuws mei 2021

Beste ouders/verzorgers,

Fietsen
Het goede weer komt er weer aan en dat is hartstikke fijn, maar daardoor komen ook steeds meer kinderen op de fiets. Wij begrijpen dat het heel leuk is, maar de ruimte om onze fietsen te stallen is klein. We hebben daarom de afspraak dat kinderen die meer dan 750 meter van school wonen met de fiets mogen komen en een fietspas krijgen. Kinderen zonder fietspas komen niet op de fiets naar school. Het voorkomt ook dat de fietsen beschadigen omdat er te veel fietsen staan. 

Schoolreis
Nu duidelijk is dat de pretparken weer open gaan willen wij dit schooljaar toch graag op schoolreisje gaan. De voorbereidingen waren al in volle gang, dus binnenkort krijgen jullier hierover meer informatie. Een schoolreisje organiseren doen wij vanuit de vrijwillge ouderbijdrage. Als u die nog niet heeft betaald hopen wij dat u dit alsnog wil doen. 

Zomerschool
Vandaag krijgen de kinderen van groep 3-4-5 de aanmeldbrief van de Zomerschool mee. Als u uw kind opgeeft dan gaan wij er wel vanuit dat ze beide weken meedoen! Twijfel niet te lang met opgeven want VOL= VOL. We hebben 40 plekken en Panta Rhei en de Alm doen ook mee. 

KVW Groenewoud
Via persoonlijke inbox ontvangt u vandaag het inschrijfformulier voor KVW Groenewoud. Heeft u geen persoonlijke inbox en wil uw kind wel meedoen? Dan z.s.m. persoonlijke inbox aanmaken, want anders mist u veel infomatie. 

Toetsweek
In de week van 7 t/m 11 juni is de toetsweek. Zorg ervoor dat uw kind goed uitgerust is en veel energie heeft om zich op de toetsen te kunnen focussen. 

Corona
Hieronder de nieuwste beslisboom. Bij twijfel graag uw kind thuis houden en geen risico's nemen.

Met vriendelijke groet,

Nikkie van Groenendaal
Directeur 
Basisschool Don Sarto