Don Sarto nieuws juni 2021

Don Sarto nieuws juni 2021

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag weer een Don Sarto Nieuws!!

Voortgangsgesprekken
In de week van 12 t/m 16 juli vinden de voortgangsgesprekken plaats. Met de huidige versoepelingen hopen we u op school te kunnen ontvangen. We zullen dan wel looproutes aangeven en houden natuurlijk 1,5 meter afstand. U ontvangt hiervoor een aparte uitnodiging. 

Studiedag rekenen 2 juli
Op vrijdag 2 juli zijn alle kinderen vrij! Het team van Don Sarto heeft dan een studiedag over het vakgebied rekenen. We gaan deze dag aan de slag met het kiezen van een nieuwe rekenmethode en het vergelijken van de Cito-toetsen. 

Stichting Leergeld
Stichting Leergeld Tilburg helpt gezinnen met een laag besteedbaar inkomen bij het betalen van het schoolreisje of schoolkamp. Ook voor activiteiten buiten school zoals zwemles, lidmaatschap van een sportvereniging, muziekles, scouting of kindervakantiewerk, kunt u een aanvraag doen bij Stichting Leergeld.
 
Op de website van Stichting Leergeld ziet u wat u kunt aanvragen en of u in aanmerking komt voor hulp.
Aarzel niet en neem contact op. Mocht u er zelf niet uitkomen, vraag dan hulp aan onze brugfunctionarissen Marianne van Zutphen en Sandy Donders! Zij staan iedere dinsdagochtend en donderdagochtend voor u klaar bij de poort!
 
Meer informatie: www.leergeld.nl/tilburg/

Wisselmiddag
Afgelopen donderdag was de wisselmiddag. Alle kinderen hebben kennis kunnen maken met hun nieuwe juf of meester! Heeft u nog vragen dan vernemen wij die natuurlijk graag!

Schoolreisje
Het schoolreisje was een groot succes! Door het sprookjesbos en daar Roodkapje tegenkomen of lekker luieren bij Doornroosje. Kinderen hebben hun angsten overwonnen en zijn in attracties geweest waar ze eigenlijk niet in durfden. Het was gelukkig deze dag niet super heet, maar precies de juiste temperatuur voor een schoolreisje! We hebben allemaal genoten! 

EK Challenge
De klas die uiteindelijk de Don Sarto Oranjekoorts Wisselbokaal heeft gewonnen is de klas van juf Seira groep 1-2B! De kinderen hebben volop geknutseld en getekend! Er hangen ook werkjes buiten de klas dus als u tijd heeft, spiek dan even door het raam!

Groep 8 op kamp
Gelukkig kon het kamp van groep 8 dit jaar wel doorgaan! De kinderen zijn deze week (22-23-24 juni) op kamp. Ze maken het goed en hebben veel plezier met elkaar!

23 juli laatste schooldag!
Op 23 juli is de laatste schooldag van dit schooljaar! Deze dag hanteren we de reguliere tijd tot 12.15 uur. Vanaf volgend schooljaar hanteren wij de nieuwe schooltijden. De kinderen komen dan iedere dag van 8.30 tot 14.00 uur naar school en eten elke dag op school.  

Met vriendelijke groet,

Nikkie van Groenendaal
Directeur 
Basisschool Don Sarto