Don Sarto nieuws februari 2021

Don Sarto nieuws februari 2021

Beste ouders/verzorgers,

Hopelijk geniet u van de rust nu het thuisonderwijs is gestaakt en we weer 'gewoon' naar school kunnen. 
Ook deze maand weer een Don Sarto NIEUWS!

Ouderenquête 
De komende maand ontvang u een ouderenquête in uw persoonlijke inbox via de app. Wij vragen u dan ook om deze enquête in te vullen. In de enquête vragen wij naar uw mening over de school. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Normaliter vragen wij u deze enquête tijdens de rapportgesprekken in te vullen, maar vanwege de geldende maatregelen is dat helaas niet mogelijk. Wij hopen dat u de korte vragenlijst voor ons in wil vullen.

Rapporten
Vanwege de geldende maatregelen zullen de rapportgesprekken plaatsvinden via Teams. We zullen de rapportgesprekken eind maart/ begin april plannen. U krijgt hierover nog bericht. 

Toetsen
Deze week starten we met de AVI en DMT leestoetsen voor groep 3 t/m 7. Vanaf volgende week gaan we ook de andere vakgebieden toetsen. We gebruiken de toetsen als meetmoment om te bepalen waar we de komende periode aandacht aan gaan besteden. 

Schoolapp
De meeste ouders hebben de ouderapp van school geinstalleerd en ontvangen deze nieuwsberichten, maar helaas zijn er nog steeds ouders die niet via persoonlijke inbox zijn ingelogd en dus geen berichten van de groep ontvangen. U mist dan veel waardevolle informartie. Indien het u niet lukt om in te loggen bij persoonlijke inbox dan kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind zij kunnen u helpen. 

Groep 8
De komende week is een spannende week voor alle leerlingen van groep 8! Zij mogen zich aan gaan melden bij het Voortgezet Onderwijs. Via persoonlijke inbox hebben de ouders van groep 8 hierover bericht gekregen. Neem dit goed door en mocht u vragen hebben dan kunt u die altijd aan meneer Thijs stellen. 

Hoofdluis
Helaas heerst er in een aantal klassen hoofdluis. Wij vragen u dan ook om uw kind goed te controleren en indien nodig te behandelen. Indien u hierover meer informatie nodig heeft over hoe hoofdluis te behandelen, dan kunt u dit vinden via deze website: Controleren en behandelen | RIVM

1 maart studiedag
Let op! aankomende maandag (1 maart) hebben wij een studiedag, dus de kinderen zijn deze dag vrij! We zien iedereen graag weer terug op dinsdag 2 maart. 

Wij zijn erg blij dat we weer fijn gestart zijn na de vakantie en de lockdown periode. We gaan er gezamenlijk een fijne periode van maken voor de kinderen. 

Met vriendelijke groet, mede namens het team van basisschool Don Sarto,

Nikkie van Groenendaal
Directeur
Basisschool Don Sarto