Don Sarto NIEUWS december 2022

Don Sarto NIEUWS december 2022

Beste ouders/verzorgers,

Het laatste NIEUWS van 2022….

Verlof juf Nikkie
Op donderdag 26 januari is de laatste werkdag van juf Nikkie. Zij zal vanaf 27 januari met zwangerschapsverlof gaan. 
Zij wordt vervangen door meneer Andy. Hij zal na de vakantie 2x per week op Don Sarto zijn om vast kennis te maken met de kinderen en ouders. Vanaf 30 januari zal meneer Andy op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag aanwezig zijn. U kunt voor vragen en verlof bij hem terecht. U kunt natuurlijk ook voor vragen bij de groepsleerkracht terecht!

Overblijven
Wij zien steeds vaker snoepjes en ongezonde koekjes in broodtrommels tijdens de pauze. Wij verzoeken u dringend om dit niet mee te geven! Na de kerstvakantie gaan de leerkrachten weer extra controleren op snoep, ongezonde koeken en frisdrank. Teveel suikers helpen niet tijdens het leren omdat kinderen zich minder goed kunnen concentreren. Wij geven ongezond eten mee terug naar huis. 

Toetsweek
In de week van 23 januari hebben wij toetsweek. Het zou fijn zijn als u dan extra alert bent op het op tijd naar bed gaan, ontbijten en gezond eten. Kinderen kunnen in deze periode hun rust extra goed gebruiken. 

DOD gesprekken groep 8
In dezelfde week als de toetsweek hebben we DOD-gesprekken voor de kinderen van groep 8. Zij krijgen dan hun schooladvies. Wij vragen de ouders van groep 8 om op tijd aanwezig te zijn vanwege een strakke planning. 

Fijne Feestdagen!
Het team van basisschool Don Sarto wenst iedereen fijne feestdagen en een mooi nieuwjaar! Wij hopen dat alle kinderen genieten van hun kerstpakketje en zien u allen graag weer terug in 2023. We starten weer op 9 januari!