Don Sarto nieuws December 2020

Don Sarto nieuws December 2020

Beste ouders/verzorgers,

Wat hadden we deze week graag gezellig met de kinderen af willen sluiten. Ook wij waren volledig overrompeld door het bericht dat ook de basisscholen vanaf vandaag dicht moeten. Ondanks de sluiting hebben we op de valreep nog een aangtal leuke activiteiten met de kinderen kunnen doen. 

Kerstpakkettenactie
De kerstpakkettenactie was ondanks de onverwachte sluiting toch een groot succes! Veel kinderen hadden iets meegenomen om in de pakketten te stoppen. We hadden als doel om 18 pakketten te maken, maar hebben er uiteindelijk 24 gemaakt! We hebben dus iedereen die was opgegeven een kerstpakket kunnen geven! Wat een TOP prestatie!

Kerstballen
De groepen 5-6-7-8 hebben kerstballen versierd voor in de kerstbomen in de buurt! De ene boom staat bij de Jumbo en de andere boom op het plein bij de Lijsterstraat. U kunt de kerstballen daar bezichtigen!

23 december spelletjesochtend
Op 23 december is er voor de kinderen uit de wijk een spelletjesochtend in het buurthuis. Heeft uw kind interesse? U kunt uw kind opgeven bij Marianne van Zutphen 0683244488

Thuisonderwijs
Loopt u vast met het thuisonderwijs omdat de laptop niet goed werkt? Of misschien omdat uw digitale vaardigheden beter kunnen? Misschien heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een laptop? Of heeft u het even nodig om van u af te praten? Ook dan kunt u bellen met Marianne van Zutphen 0683244488 of Sandy Donders 0622761377. U mag ook mailen mariannevanzutphen@contourdetwern.nl of sandy@r-newt.nl

Ondanks de bijzondere omstandigheden waar wij ons in bevinden wensen wij u allemaal prettige feestdagen!

Met vriendelijke groet, mede namens het team van basisschool Don Sarto,

Nikkie van Groenendaal
Directeur 
Basisschool Don Sarto