Don Sarto nieuws April 2021

Don Sarto nieuws April 2021

Beste ouders/verzorgers,

Weer een een Don Sarto nieuws!

Een 8!
Onlangs heeft u via persoonlijke inbox van ons een bericht ontvangen waarin wij u vragen ons te beoordelen. Er hebben 88 ouders de enquete ingevuld en u geeft ons gemiddeld een 8! Wij zijn daar erg blij mee en erg trots op! Wij geloven in de samenwerking met u als ouder dus de 8 voor ons is ook een 8 voor uzelf. 

Schooltijden
Het heeft even geduurd voordat er een defintief besluit kon worden genomen, maar het besluit is er! We hebben u enige tijd geleden via de persoonlijke inbox gevraagd waar uw voorkeur naar uitgaat en ook binnen het lerarenteam is dit uitvoerig besproken. De MR van Don Sarto heeft er officieel mee ingestemd en nu kunnen we het met u delen. 
Vanaf volgend schooljaar hanteren wij de volgende schooltijden:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30-14.00.

Alle kinderen blijven dan over op school. Wij vragen hiervoor vanaf volgend schooljaar een vrijwillige overblijfvergoeding van €25 per kind. We zullen dit inzetten voor leuk speelmateriaal. 

Overblijven
Vanwege zo min mogelijk beweging van ouders blijven de kinderen nu ook over op school. Wij schrikken soms enorm van wat kinderen bij zich hebben. Sommige hebben alleen donuts of bolussen bij als lunch. Wij vragen u om een normale lunch mee te geven, zoals een boterham of broodje met wat groente en fruit. Een te veel aan suikers krijgen de kinderen niet verbrand in het kwartier buitenspelen na het eten. Een teveel aan energie zal de kinderen tijdens de lessen niet ten goede komen.

Moestuintjes sparen
De lente is begonnen en wij zijn heel hard bezig met zaaien en willen straks graag oogsten. Komt u toevallig bij AH en ontvangt u moestuintjes waar u niets mee doet dan zijn ze bij ons van harte welkom!

23 april Koningsspelen
Op 23 april vinden weer de jaarlijkse Koningsspelen plaats. Het zal dit jaar anders vormgegeven zijn dan in voorgaande jaren, maar in alle klassen vindt er een leuk programma plaats.

30 april pyjamadag
Een deel van de leerlingenraad heeft voor 30 april de Don Sarto pyjamadag georganiseerd. Alle kinderen krijgen hier nog een uitnodiging van. Ze mogen dan in hun pyjama naar school. Dit moet niet, maar mag. 

Heeft u nog vragen of wilt u iets melden dan kunt ons bereiken op 013-5421152 of u kunt mailen naar nikkie.vangroenendaal@xpectprimair.nl

Met vriendelijke groet,

Nikkie van Groenendaal
Directeur 
Basisschool Don Sarto