Corona besmettingen

Corona besmettingen

Beste ouders/verzorgers,

De afgelopen dagen hebben wij meerdere kinderen met (milde) klachten naar huis gestuurd. Wij vragen u nadrukkelijk om kinderen met (milde) klachten thuis te houden en hen te laten testen. Er zijn inmiddels enkele kinderen met corona op school, ook zij hadden veelal milde klachten. Wij hebben de groepen waar het om gaat hierover geinformeerd via een privebericht via de app. Als u nog niet bent ingelogd op de app en u kunt nog geen priveberichten ontvangen dan mist u deze informatie!

Wij willen het liefst geen klassen in quarantaine plaatsen of de school sluiten, maar daar hebben wij ook uw hulp bij nodig.

  • Bij (milde) klachten blijft uw kind thuis totdat u een negatieve GGD test heeft.
  • Indien u weigert te testen dan mag uw kind pas terug naar school als het minimaal 24 uur klachtenvrij is. 

Wij vragen u ook om preventief 2x per week te testen. Wij hebben nog geen thuistesten voor kinderen binnen, maar zodra we die hebben zullen wij u hierover informeren. 
Er geldt een dringend advies voor kinderen van groep 6 t/m 8 om een mondkapje te dragen bij het bewegen in de gangen. 

Indien u een positieve test heeft verzoeken we u ons hierover zo snel mogelijk te informeren. U kunt ons telefonisch bereiken of via de mail. De mailadressen van alle leerkrachten staan in de app bij de foto van de leerkracht van uw kind. U kunt ook altijd mailen naar de directie: nikkie.vangroenendaal@xpectprimair.nl

Wij hopen op uw medewerking!

Groeten, mede namens het team van Don Sarto,

Nikkie van Groenendaal
Directeur 
Basisschool Don Sarto