Stagiaires

Zoals vrijwel elke basisschool geeft ook Don Sarto jonge mensen die een beroep in het onderwijs willen gaan uitoefenen, de kans om zich in de praktijk te bekwamen tijdens een stage. Dit jaar zijn de volgende stagiaires werkzaam in de groepen

Jeanette Rusland

Jeanette (Small)

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jeanette Rusland en ik ben stagiaire in groep 7B bij juf Marleen en juf Dymph. Mogelijk hebben jullie mij al eerder op school gezien, ik heb ook al eerder in andere klassen lesgegeven.

Ik ben een derde/vierdejaars student van de Fontys Pabo Tilburg en dat betekent dat ik dit jaar mag gaan afstuderen op deze school. Ik zie ernaar uit om hard aan de slag te gaan met alle kinderen, leerkrachten, maar ook met jullie, de ouders.

Mochten jullie nog vragen hebben, kom gerust naar mij toe, voor nu wens ik jullie alvast een fijn schooljaar!

Steven van Rossum

Steven (Small)

Mijn naam is Steven van Rossum en ik ben dit jaar de 24 jaar oude nieuwe ‘meester’ van groep 7a. Mijn eigen basisschooltijd heb ik voornamelijk doorgebracht op De Sporckt in de Reeshof. Daarna heb ik mijn vmbo diploma gehaald op het Beatrixcollege. Aansluitend, in 2007, ben ik begonnen aan de opleiding mbo Bouwkunde aan ROC Tilburg.

Ik ben vervolgens begonnen aan de hbo-opleiding Bouwkunde van Avans. Ik kwam er echter gaandeweg steeds meer achter dat deze technische studie niet zo goed bij mij past en ik meer waarde hecht aan het daadwerkelijk iets betekenen voor mensen. Ik houd van de eerlijkheid en oprechtheid van kinderen. Aangezien ik daarnaast ook nog creatief ben en een brede interesse heb en het me leuk lijkt om les te kunnen geven in van alles, van rekenen tot tekenen, heb ik vorig collegejaar besloten te kiezen voor de pabo van Fontys.

Tot slot nog wat informatie over mij persoonlijk. Sommigen van jullie zijn mij wellicht al eens tegengekomen als gastheer bij de Schouwburg, Concertzaal of Studio van Theaters Tilburg. Daarnaast hang ik in mijn vrije tijd regelmatig aan de klimmuur van Neoliet. Maar mijn meest favoriete hobby is toch wel dineren, minimaal zeven gangen maar liefst!

Ik kijk er naar uit om ook kennis te maken met de ouders van groep 7!

 Ankie van de Ven

Ankie(2) (Small)

Hallo,Mijn naam is Ankie van de Ven en ben 21 jaar oud.
Ik ben een 3e jaars  pabostudent met mijn diploma als onderwijsassistent al op zak.Tot eind januari loop ik stage in groep 1/2B bij Dian en Anneke.
Iedere maandag en dinsdag ben ik in de klas, af en toe ben ik er nog op andere dagen.Bijvoorbeeld met feestdagen en andere activiteiten.
Ik hoop er een super leuk halfjaar van te maken.Als er nog vragen zijn vanuit jullie kant dan hoor ik ze graag.
Lieke WaijersLieke (Small) Hallo allemaal!
Ik ben Lieke Waijers en ik ben 21 jaar oud.Ik studeer aan de PABO in Tilburg en hoop komend schooljaar mijn diploma te behalen.In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden leuke dingen te doen, uitstapjes te maken of om lekker te relaxen met een goede film of een goed boek.Dit schooljaar sta ik bij juffrouw Lisa en juffrouw Petra in groep 3.
Cindy van der Meer

Hallo,

Ik ben Cindy van der Meer.
Ik loop het komende half jaar stage in groep 6 bij juffrouw Seïra.
Ik zit in de 2e klas van de Pabo.
Het afgelopen jaar heb ik stage gelopen in groep 4 en groep 1/2 op de Tovervogel in Oisterwijk.
Hier woon ik zelf ook met mijn ouders, broers en zus.
Ik heb super veel zin in het komende jaar! Ik hoop veel aan en van de kinderen te kunnen leren.

Met vriendelijke groet,

Cindy.