Brede school

Stichting Brede School Tilburg stopt en brede scholen gaan verder!

Het doel van Stichting Brede School Tilburg (BST) was de brede scholen te ondersteunen om de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten. De BST heeft hierin een succesvolle bijdrage geleverd, maar gezien de veranderingen binnen het sociaal domein behoort een entiteit als BST niet meer in het toekomstbeeld. Dit betekent dat de BST als organisatie is gestopt. De ondersteuning aan de locatiedirecteuren blijft echter bestaan!

Dienstverlening
Voor de opdracht in de gemeente Tilburg heeft het onderwijsveld in overleg met de gemeente Tilburg afgesproken dat er een nieuwe werkwijze komt voor kinderen in Tilburg.
De doorontwikkeling van iedere onderwijs- en kinderopvanglocatie vraagt om een aanpak op maat. Hierbij komt de focus te liggen op een krachtige verbinding van leiderschap, eigenaarschap en verantwoordelijkheid. T-Primair coördineert de nieuwe aanpak in de gemeente Tilburg vanaf 1 januari 2015. Het nieuwe projectteam werkt intensief samen met kinderopvang, welzijn en zorg en staat klaar om de locatiedirecteuren te ondersteunen. Vanuit het projectteam is Yoni Paridaans 1e aanspreekpunt voor de communicatie: yoni.paridaans[at]tprimair[punt]nl.

De BST heeft in afstemming met de gemeente Gilze en Rijen de opdracht overgedragen aan Tangent en de opdracht voor de gemeente Oisterwijk overgedragen aan ContourdeTwern.

Opdracht Gilze en Rijen:
bsmit[at]tangent[punt]nl
Opdracht Oisterwijk:
leilaabosalama[at]contourdetwern[punt]nl

Opdracht Tilburg (T-Primair):
yoni.paridaans[at]tprimair[punt]nl
beppie.smit[at]tprimair[punt]nl
mieke.vanderloop[at]tprimair[punt]nl
adrienne.verschuren[at]tprimair[punt]nl
marina.smits[at]tprimair[punt]nl
laudy.brouwer[at]tprimair[punt]nl
tineke.vermeer[at]tprimair[punt]nl
Afronding
De BST zal de eerste helft van 2015 gebruiken om af te ronden en de deur van de organisatie helemaal te sluiten per 1 juli 2015.

Wij bedanken alle brede school betrokkenen voor de samenwerking en wensen iedereen, veel succes en inspiratie in de toekomst.

Stichting Brede School Tilburg
Mobiel: 06-15604179
bdkok[at]bredeschooltilburg[punt]nl
Correspondentieadres: Piushaven 6, 5017 AN Tilburg

bron: Brede school Tilburg.nl